Ga naar hoofdinhoud

Heeft u iets te vieren? of wilt u gewoon met een familie of vrienden genieten aan het Schouwse strand? We geven u graag vier goede redenen om te kiezen voor De Haven van Renesse!

1.
Het strand

Tja… dat  lijkt heel logisch voor een strandpaviljoen, maar met een prachtig zandstrand rondom, uitzicht op zee én met zandbanken vol met zeehonden is De Haven echt een hele bijzondere locatie.

2.
Lekker lokaal

In de keuken van De Haven wordt gekookt met een groot assortiment aan verse producten. Trotse smaken uit de streek worden met veel passie voor Zeeland vanuit de kombuis aan u gepresenteerd.

&

Beter biologisch

We streven vanuit onze duurzame ambities naar verantwoord eten en drinken, dus u kunt ook kiezen voor producten met biologisch verantwoorde ingrediënten om nog meer smaak te krijgen.

3.
We love the beach

We doen er alles aan om het milieu te sparen, gewoon omdat we zo van het strand houden! De Haven van Renesse is het eerste strandpaviljoen in Nederland met een gouden Green Key certificering.

Doet u mee? Er zijn papieren zakken beschikbaar om afval van uzelf of misschien iets wat iemand “vergeten” is, in de containers te gooien.

4.
Werken aan zee

De Haven heeft meerdere mooie plekken om lekker ontspannen te werken. Er zijn moderne audiovisuele middelen, een draadloze netwerkverbinding én uitstekend gastheerschap.

Back To Top