Eten en drinken

In de keuken van de Haven wordt gekookt met een groot assortiment aan verse producten. Trotse smaken uit de streek worden met veel passie voor Zeeland vanuit de kombuis gepresenteerd aan u!

LUNCHKAART

Zeeuwse sandwiches, lunchgerechten, verse pannenkoeken, frisse salades, zelfgemaakte soepen, verse friet, krokante tosti’s en lekkere snacks.

 

Lunchkaart

HVR exclusive
DINERKAART

Na een periode van veel experimenteren en écht luisteren naar de vraag van onze gasten hebben we een stoere keuze gemaakt: we gaan vanaf heden 2 concepten draaien in 1 paviljoen!

Aan de ene kant onze Streetfood kaart, waarbij we kwaliteit, versheid en snelheid hoog in het vaandel hebben staan.

Dinerkaart Streetfood

En aan de andere kant onze Exclusive kaart, die echt gericht is op een lekker avondje uit en genieten van de streek door middel van gave combinaties.

Dinerkaart Exclusive

Zo zullen wij perfect inspelen op de wens van al onze gasten en kunnen wij ons nog beter specialiseren in het totaalproduct waar wij zo trots op zijn. Hopelijk zien we jullie snel!

Het beste van Schouwen-Duiveland

Zo halen wij bijvoorbeeld onze streekproducten bij Kookboerderij Spennekot (1.Kerkwerve), Kaasboerderij Schellach (3.Middelburg), Vleesboerderij van Zuidland (5.Oosterland), Wijnhoeve de Kleine Schorre (6.Dreischor), kwekerij bijzondere groente Dieneke Klompe (7. Scharendijke), Meelfabriek Krijger (8.Renesse) en vishandel van As (2.Yerseke).

Ambachtelijke kaas
Onze kazen zijn afkomstig van Kaasboerderij Schellach (3). Boerenkaas is een ambachtelijk product. De bereiding is voor een groot deel handwerk. Toewijding, gevoel voor de kaas-, en het zorgvuldig volgen van het kaasproces zijn noodzakelijk voor het maken van lekkere kaas. Zelfs het soort voer van de koeien heeft invloed op de smaak van de kaas. En dat proeft u zeker terug.

Van de weide
Het rundvlees dat wij bereiden is van vleesboerderij Boot (1). De runderen die op deze boerderij zijn opgegroeid zijn gevoederd met natuurlijke producten. Door deze voeding ontstaat er meer smaak in het vlees.

Uit de zee
Onze vis is afkomstig van versvishandel van As (2). Dit is een familiebedrijf dat ruim 60 jaar een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment vis, schaal- en schelpdieren levert.

Kookboerderij Spennekot – Lekkernijen (4)
Deze kookboerderij maakt een grote verscheidenheid aan chutneys, jams, mosterd, sauzen, dressings, alsmede een aantal andere verrassende culinaire heerlijkheden.
Spennekot heeft als doelstelling: het integreren van natuurlijke en eerlijke producten uit de groentetuin en boomgaard, aangevuld met streek- en culinaire producten.