Ga naar hoofdinhoud
Eten en drinken

In de keuken van de Haven wordt gekookt met een groot assortiment aan verse producten. Trotse smaken uit de streek worden met veel passie voor Zeeland vanuit de kombuis gepresenteerd aan u!

LUNCHKAART

Zeeuwse sandwiches, lunchgerechten, verse pannenkoeken, frisse salades, zelfgemaakte soepen, verse friet, krokante tosti’s en lekkere snacks.

 

Lunchkaart

Het beste van Schouwen-Duiveland

Zo halen wij bijvoorbeeld onze streekproducten bij Kookboerderij Spennekot (1.Kerkwerve), Kaasboerderij Schellach (3.Middelburg), Vleesboerderij van Zuidland (5.Oosterland), Wijnhoeve de Kleine Schorre (6.Dreischor), kwekerij bijzondere groente Dieneke Klompe (7. Scharendijke), Meelfabriek Krijger (8.Renesse) en vishandel van As (2.Yerseke).

Ambachtelijke kaas
Onze kazen zijn afkomstig van Kaasboerderij Schellach (3). Boerenkaas is een ambachtelijk product. De bereiding is voor een groot deel handwerk. Toewijding, gevoel voor de kaas-, en het zorgvuldig volgen van het kaasproces zijn noodzakelijk voor het maken van lekkere kaas. Zelfs het soort voer van de koeien heeft invloed op de smaak van de kaas. En dat proeft u zeker terug.

Van de weide
Het rundvlees dat wij bereiden is van vleesboerderij Boot (1). De runderen die op deze boerderij zijn opgegroeid zijn gevoederd met natuurlijke producten. Door deze voeding ontstaat er meer smaak in het vlees.

Uit de zee
Onze vis is afkomstig van versvishandel van As (2). Dit is een familiebedrijf dat ruim 60 jaar een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment vis, schaal- en schelpdieren levert.

Kookboerderij Spennekot – Lekkernijen (4)
Deze kookboerderij maakt een grote verscheidenheid aan chutneys, jams, mosterd, sauzen, dressings, alsmede een aantal andere verrassende culinaire heerlijkheden.
Spennekot heeft als doelstelling: het integreren van natuurlijke en eerlijke producten uit de groentetuin en boomgaard, aangevuld met streek- en culinaire producten.

Back To Top