Ga naar hoofdinhoud
Dé lunchkaart van Schouwen

In de keuken van de Haven wordt gekookt met een groot assortiment aan verse producten. Trotse smaken uit de streek worden met veel enthousiasme en passie voor Zeeland vanuit de kombuis gepresenteerd aan u.

Zeeuwse sandwiches

Gerookte zalm | roomkaas | ei | roodlof

Caprese | pesto | balsamico | basilicum

Runder Carpaccio | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | kruidendressing

Keuze uit zuurdesem/gist brood of donker molenaarsbrood.

Frisse salades

Caprese | Buffel mozzarella | Basilicum | tomaat | Basilicum stroop

Ceasar salade | kippendij | Parmezaan | lil gem | uitgebakken spek

Rode bieten | avocado crème | honing mosterd| feta | zonnebloempitten

Bij de salades wordt standaard brood geserveerd.

Zeeuwse kroketten op brood

Schellach kroket

Rundvlees kroket

Garnalen kroket

Plate gerechten

Kippendij | satésaus | wasabi kroepoek |
bosui

De burger | knoflookmayo | bacon | cheddar kaas

Fish & Chips | kabeljauw | kibbelingkruiden | brander mayonaise

Spareribs | chili | brander mayonaise | zoetzure komkommer

Lekkere snacks

Bitterballen

Ebi Tempura | garnalen

Gyoza kip

Kara age | Kippendij

Huramaki | vegetarische springrolls

Tortilla

Friet | snack

Verse pannenkoeken

Naturel

Spek

Ham

Kaas

Appel

Krokante tosti’s

Kaas

Ham | kaas

Ham | kaas | ananas

Zeeuwse tosti

Bij de tosti’s wordt standaard ketchup geserveerd.

Het Schouwse Bord | Vissoep
Zelfgemaakte soepen

Seizoensoep | variatie tussen overheerlijke soepen met uitsprekende smaken

Zeeuwse vissoep | kabeljauw | peterselie | zeekraal

Bij de soepen wordt standaard brood geserveerd.

Back To Top