De Haven van Renesse

Bemanning gezocht voor Strandpaviljoen De Haven van Renesse

Strandpaviljoen De Haven van Renesse heeft versterking nodig.
Wij zijn op zoek naar:

• Oproepkrachten bediening (weekenden en vakanties)

• Oproepkrachten keuken (weekenden en vakanties)

Strandpaviljoen De Haven van Renesse is gelegen op een prachtig strand met uitzicht op zee en op de zandbanken waar vaak zeehonden op te vinden zijn. Deze factoren trekken veel lokale gasten en toeristische gasten. Daarnaast verwelkomen wij veel hotelgasten – zowel particulier als zakelijk – van Hotel de Zeeuwse Stromen (het moederbedrijf van het strandpaviljoen).
In onze keuken wordt gekookt met een groot assortiment aan verse en lokale producten. Mooie pure smaken uit de streek worden vol trots en met veel passie voor Zeeland vers van het Zeeuwse land of direct uit de zee in onze keuken bereid.

Ben jij enthousiast en wil jij solliciteren op één van de onderstaande vacatures? Stuur dan vandaag nog jouw CV en motivatiebrief naar het volgende mail adres: info@dehavenvanrenesse.nl. Wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel!

Oproepkracht bediening

(voor de weekenden en vakanties)

Samen met de andere bemanningsleden heb je onder andere de verantwoordelijkheid om gasten op een gastvrije en prettige manier te verwelkomen en te voorzien van drankjes en/of gerechten. Daarnaast kun je de gasten informatie geven over de producten die wij serveren. Flexibiliteit, motivatie, openheid en collegialiteit zijn belangrijke persoonskenmerken voor deze functie.

Functie-eisen
• Je bent gastvrij, representatief, houdt van aanpakken en werkt graag in teamverband
• Communicatief sterk naar gasten en collega’s
• Beheersing van de Nederlandse, Engelse en eventueel ook de Duitse taal.

Wat wij jou bieden
Een leuke werkplek bij het leukste strandpaviljoen van Renesse en omstreken met een leuk team dat zich kenmerkt door een sterk verantwoordingsgevoel en wat veel waarde hecht aan plezier maken met elkaar!

Oproepkracht keuken

(voor de weekenden en vakanties)

Samen met de andere bemanningsleden heb je onder andere de verantwoordelijkheid om met passie voor lokale en verse producten mooie en kwalitatief goede gerechten te bereiden. Flexibiliteit, passie, openheid en collegialiteit zijn belangrijke persoonskenmerken voor deze functie.

Functie-eisen
• Je bent gastvrij, representatief, houdt van aanpakken en werkt graag in teamverband
• Communicatief sterk naar gasten en collega’s
• Volgt een koksopleiding of heeft affiniteit met de horeca-/ foodbranche

Wat wij jou bieden
Een leuke werkplek bij het leukste strandpaviljoen van Renesse en omstreken met een gezellig team aan collega’s dat zich kenmerkt door een sterk verantwoordingsgevoel en wat veel waarde hecht aan plezier maken met elkaar!