Ga naar hoofdinhoud

De Haven van Renesse is voor iedereen een warm thuis. Een thuishaven! Daar waar zee en land elkaar ontmoeten. In een ruig landschap, waar een gedreven en liefdevol team u verwelkomt en omarmt. We zijn respectvol en zorgzaam naar onze gasten (mens en dier), de planeet en elkaar. Daarmee willen we telkens weer verrassend zijn en van een bezoek aan de Haven van Renesse in alle opzichten meer dan een belevenis maken. Een betekenis…

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
11.00 tot 17.00 uur

Vrijdag en zaterdag:
11.00 tot 21.00 uur

Zondag:
11.00 tot 19.00 uur

Bij de Haven van Renesse is het eigenlijk altijd goed vertoeven op het strand. Met ‘de Vier van…’ geven we u graag nog eens vier goede redenen voor een bezoek.
Je bent welkom!

In de keuken van De Haven wordt gekookt met verse producten. Smaken uit de streek worden met veel enthousiasme en passie voor Zeeland vanuit de kombuis gepresenteerd aan onze gasten.
Bekijk hier de menukaart

Bijzonderheden

Zaterdag 14 juni aangepaste openingstijden i.v.m. besloten feest!

In verband met een besloten feest zijn we zaterdag 14 juni tot 14.00 uur geopend. Zondag ben je natuurlijk weer van harte welkom vanaf 11.00 uur!

Wanneer je naar De Haven van Renesse komt kun je je auto parkeren op het grote parkeerterrein aan de voet van de duinen, voor Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen. Van 1 april tot 1 oktober is dit terrein betaald parkeren (10.00 uur tot 18.00 uur). Vanaf het parkeerterrein wandel je in drie minuten naar De Haven van Renesse dat direct aan de duinovergang ligt.

Back To Top